HOORN (NH)
Telefoon:
06-23643236
E-mail: info@ingridoosterhof.nl

Yogaweek Italië  - 2011

Kundalini yogavakantieweek van 2 t/m 8 oktober in Le Marche, Italië. 

Na een fantastische yogavakantieweek in september 2010 op deze lokatie hebben Afra Giling en ik besloten weer op deze fijne plek een yogavakantieweek te organiseren. 

De Streek Le Marche:  is een vrij onbekend en nog ongerept gebied met middeleeuwse stadjes gelegen tussen de Apennijnen en de Adriatische zee. De heuvels zijn bedekt met een lappendeken van wijn- en olijfgaarden, korenvelden, zonnebloemen en grasland. In ieder dorpje is wel iets te beleven of te bezichtigen: smalle straatjes kerken, musea,  delicatesse winkeltjes met ambachtelijk bereide lekkernijen etc.  Op slechts enkele kilometers afstand liggen de uitgestrekte stranden van de Adriatische kust. Kortom een omgeving waar het heerlijk toeven is en van alles te ontdekken.  

De locatie: net buiten het dorpje Montefiori dell’Áso heeft het Duits/Italiaans stel Heike Wolf  en Manuel Rudy Borin een oude boerderij omgetoverd tot een prachtige sfeervolle  Bed & Breakfast met  minicamping,  yogaruimte en zwembad met licht gezouten water. De yogaruimte beschikt over grote ramen en schuifpuien met uitzicht over de heuvels en  zee. Yogamatjes en kussentjes zijn aanwezig. Het verblijf is in tweepersoons kamers, inclusief ontbijt, lunch en avondeten, alle maaltijden zijn vegetarisch, inclusief water en kruidenthee.  Kamperen in eigen tent is ook mogelijk. Voor meer informatie over de locatie en foto’s verwijs ik naar hun Duitstalige website:  http://www.yogaitalia.de     

         ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo                       oooooooooooooooooooo

Yoga: In de ochtend worden de yogalessen en diverse workshops: meditatie, mantra zingen e.d. gegeven. Het ochtendprogramma duurt van 8:00 tot +/- 13:30 uur inclusief ontbijt en lunch.  De middagen zijn voor jezelf om lekker te luieren, de omgeving verkennen of andere prettige vakantiebezigheden. Naar wens kunnen we ook een mooie avondmeditatie houden 1 of 2x die week.ppp   ooo    
 
Prijs: De kosten voor deze yogavakantieweek zijn € 625,00 p.p. exclusief reiskosten. 
 
Deze week gaat door als er in de periode van nu tot 30 juni minimaal 8 personen zich opgeven voor deelname.

Het maximum aantal deelnemers is 14. Heb je interesse of wil je meer informatie  neem dan contact op per mail of telefoon.